Formin

60 DE ANI DE EXPERIENTA IN PROSPECTIUNI, GEOLOGIE SI SERVICII DE FORAJ
Formin SA este unul dintre cei mai importanti furnizori de operatiuni avansate de foraj si servicii cu valoare adaugata din Romania, prin intermediul personalului calificat, contribuind la imbunatatirea performantelor de afaceri ale clientilor.

In anul 2012, Formin SA celebreaza cu mandrie aniversarea a 60 de ani de existenta, fiind una dintre putinele companii din acest domeniu de activitate care se poate lauda cu o asemenea longevitate.

Infiintata in 1952 sub denumirea de “Intreprinderea de Explorari din Caransebes”, Formin SA a functionat pana in 1990 sub diverse denumiri, cu activitate preponderenta in investigarea geologica si lucrari miniere.

Una din principalele activitati ale Formin SA este descoperirea de noi resurse minerale in Romania. Prospectarea si explorarea resurselor au un anumit grad de risc, iar Formin SA creste sansele pentru dezvoltarea cu succes a unor noi exploatari miniere. Compania se concentreaza in a descoperi in stadiu incipient potentiale rezerve minerale si explorarea lor prin atragerea de parteneri strategici.

Suntem mandri sa ne prezentam clientilor ca avand solutia completa pentru cercetarea structurii solului si a resurselor subterane. Ne bazam pe experienta, pe calitatea managementului, geologilor si personalului de teren, precum si pe echipamentele de foraj moderne, performante si robuste.