Hidro

In ultimii ani ne-am construit o reputatie solida in furnizarea de apa prin foraje si lucrari de punere in functiune pe masura asteptarii clientilor nostri. Utilizand tehnologii moderne si prin utilizarea de materiale de inalta calitate, reusim sa realizam proiecte fiabile pentru alimentari cu apa.

 
 

Geotehnica

Echipa noastra este formata din geologi si experti geotehnicieni cu o vasta experienta in domeniu, pregatiti sa vina in intampinarea asteptarilor clientilor nostri. Avem experienta, determinarea si cunostintele tehnice necesare pentru a transforma proiecte de orice dimensiune intr-un succes.

 
 

Geologie

Proiectele, de la prospectiunea si explorarea initiala pana la inchiderea exploatarii finale, au nevoie de un numar impresionant de studii si metode de prospectiune datorita cerintelor juridice, socio-ambientale, economice sau pur geologice.

 
 

Constructii

Format din dorinta de a raspunde nevoii de pe piata si pentru a veni in completarea celorlalte servicii furnizate de firma noastra, am reusit in scurt timp sa ne construim, asemeni celorlalte departamente ale S.C. FORMIN S.A., o reputatie solida in lucrarile de alimentare de apa si canalizare.

Contacteaza-ne!

 

Nume*

Telefon

Email

Mesaj

Certificari

 

iso9001

 

Contacteaza-ne!

+4 021 314 1436

Clientii nostri

 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 

Ce spun clientii nostrii despre noi

Formin SA a indeplinit la timp si conform specificatiilor contractul de investigatie geotehnica pentru Proiectul Conducta de titei Trans-Balkan, Burgas – Alexandroupolis.