Constructii

bg-constr

Departamentul constructii este un departament nou infiintat in cadrul S.C. FORMIN S.A, si vine in completarea activitatii societatii. Desi este un departament nou, acesta s-a remarcat ca un furnizor important in domeniul constructiilor civile, industriale si a lucrarilor de instalatii hidroedilitare.

Format din dorinta de a raspunde nevoii de pe piata si pentru a veni in completarea celorlalte servicii furnizate de firma noastra, am reusit in scurt timp sa ne construim, asemeni celorlalte departamente ale S.C. FORMIN S.A., o reputatie solida in lucrarile de alimentare de apa si canalizare. Ne-am dezvoltat in ceea ce privește serviciile oferite, astfel încât, in momentul de faţă suntem in măsură să oferim soluții complexe in domeniul construcțiilor, înglobând, in egală măsura, proiectarea si execuția.

Argumentele pe care le oferă departamentul constructii din cadrul S.C. FORMIN S.A partenerilor şi clienţilor săi sunt puternice şi garantează că proiectele desfăşurate împreună cu noi vor fi caracterizate de promptitudine, calitate, eficienta, responsabilitate, implicare si munca performanta.

PORTOFOLIU

Publici si Industriali

  • extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare

Rezidentiali